Muziekcentrum David Vergaelen & Co

Sint-Katelijnestraat 69 - 2800 Mechelen
015 34 32 63
0477 34 13 45 - 0495 92 83 13
015 20 37 27
info@vergaelen.net

Liggingsplan - Contact- en Bestelformulier

Dinsdag van 14 u. tot 18 u.

Woensdag - vrijdag van 10 u. tot 18 u.

Zaterdag van 9.30 u. tot 17 u.

Zondag en maandag gesloten.

 
 
 
 
 

Het Diavolo Ensemble

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Diavolo Ensemble - Salons Van Dijck - Mechelen 17 mei 2009 

Het Diavolo Ensemble brengt u klassieke muziek, salonmuziek en ragtime voor concerten, recepties, academische zittingen, bedrijfsevenementen, huwelijks-en begrafenismissen, huisconcerten en diners.
Het Ensemble slaagt erin om haar zeer ruime repertoire op een originele manier tot het publiek te brengen. Gebracht door musici die met plezier, passie en overgave spelen.

 

Het Ensemble Diavolo werd in 1988 opgericht om het vaak miskende genre van de salonmuziek weer in ere te herstellen. Voor de leden van het Ensemble is een muzikaal fijnzinnig en verantwoord repertoire in een hoogstaande uitvoering primordiaal.

Door hun klassieke opleiding kunnen de musici de toehoorders echter ook vergasten op de grote klassieke kamermuziek vaak verrassend gecombineerd met romantische composities van de "salonards".

De formule bleek zo succesrijk dat het Ensemble Diavolo concerten verzorgde in bijna alle Belgische steden, in West-Europa (Nederland, Luxemburg, Duitsland, Zweden, Zwitserland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Griekenland) en in Oost-Europa (Bulgarije) tot in het Nabije Oosten (Libanon) en het Verre Oosten (Taiwan) toe.

Alle muzikanten zijn klassiek geschoold en hebben aan aantal Eerste Prijzen en zelfs Hogere Diploma's van Koninklijke Muziekconservatoria in hun kast liggen.            

 

Wat maakt het Diavolo Ensemble nu zo speciaal?

  • Het Diavolo Ensemble slaagt er in om haar zeer ruime repertoire op een originele manier tot het publiek te brengen. Geen stijfdeftig concerteren, maar een spannende opbouw van klassieke muziek, wervelende Weense walsen en sprankelende salonmuziek. Maar ook ragtime. Met het Diavolo Ensemble haalt u ťťn van de zeldzame groepen in huis die ragtime kunnen spelen. Muziek waar iedereen bij het horen ervan, zachtjes met z'n voet begint mee te tikken.

  • Enorme ervaring in het stijlvol verzorgen van zowel concerten als evenementen, recepties, enz., waar zij dat feestelijke element aandragen dat zo door de gasten wordt geapprecieerd.

  • Uiterst flexibel: wil u drie, vier, vijf of zes musici? Geen probleem, elke combinatie kan. U zegt ons hoeveel musici u wenst, welke stijl muziek u wil en het Diavolo Ensemble brengt u een op maat gemaakt optreden.

  • Flexibele prijzenstructuur: aangezien elke combinatie mogelijk is, kan u het Ensemble samenstellen volgens de mogelijkheden van uw budget. Wij hangen niet vast aan een rigide bezetting en kunnen dus met een andere bezetting tegemoet komen aan een ander budget.

  • Gedistingeerd voorkomen. Dit vinden wij even belangrijk als elk ander facet. Daarom treden wij altijd op in habijt.

Een tevreden publiek en tevreden klanten zijn voor ons de echte beloning en aansporing.

                       

 
 

Copyright ©2007-2009 Muziekhandel Vergaelen & Co

Site map

Creatie Snelweb Design